het gezellige sfeertje van een houtkachel

Houtkachel kopen in provincie Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van kachels en haarden in het noordwesten van de provincie Zuid-Holland? Wij hebben de beste dealers voor u op een rijtje gezet. 

VuurZon houtkachels – Waddinxveen 

In de showroom van VuurZon houtkachels gevestigd in Waddinxveen vind je altijd een houtkachel die bij u wensen past. In de sfeervolle showroom vindt u ongeveer vijftig houtkachels. De kachels zijn allemaal ook online te bewonderen. In het assortiment van Vuurzon vindt u uitsluitend topmerken. Zo vindt u draaibare en vrijstaande houtkachels. U geniet extra van uw houtkachel met de handige accessoires. 

Kuijt Kachels & Haarden – Katwijk 

Breng eens een bezoek aan de showroom van Kuijt Kachels & Haarden in Katwijk. Dit bedrijf is al specialist in houtkachels sinds 1821 en zoals de naam al doet vermoeden vindt u hier naast houtkachels ook haarden. In het uitgebreide assortiment vindt u zowel vrijstaande houtkachels als inbouw houtkachels. Bovendien vindt u hier bekende merken als: Reny, Saey, Barbas en Varde. Bent u juist op zoek naar een houtkachel die buiten in de tuin meer sfeer en gezelligheid brengt? Neem dan snel een kijkje op de website. 

het gezellige sfeertje van een houtkachel

Tibas haarden & kachels – Gouda

Tibas haarden & kachels is al jarenlang een begrip in de omgeving van Gouda. Ook dit bedrijf heeft een uitgebreid assortiment en biedt, naast houtkachels, ook pelletkachels, gaskachels en elektrische kachels aan. Tibas vindt veilig stoken enorm belangrijk en daarom zijn zij: 

Jens Haarden – Moerkapelle

In Moerkapelle vindt u de uitgebreide showroom van Jens Haarden. In deze showroom kunt u maar liefst 100 haarden en kachels bezichtigen. Jens Haarden gaat altijd mee met de laatste trends op het gebied van interieur en dit is terug te zien in de showroom. Naast het leveren en installeren van houtkachels, is Jens Haarden ook gespecialiseerd in het onderhouden van uw houtkachel. 

Daniëls openhaarden – Rotterdam

Daniëls openhaarden neemt u mee op reis in de werelden van  openhaarden en buitenhaarden. Dit bedrijf verkoopt geen houtkachels, maar beschikt over een showroom van meer dan 700 m2. Deze organisatie staat bekend om haar technisch complexe projecten zoals luxe appartementen, restaurants, jachten en hotels. Maar ook als particulier kunt u hier een mooie openhaard uitzoeken. Als u op zoek bent naar een luxe haard, is een bezoekje aan deze showroom zeker de moeite waard.