een naamsticker maken en online bestellen

Gepersonaliseerde naamsticker

Een gepersonaliseerde naamsticker voor de kinderkamer is helemaal in. Een naamsticker helpt je om de kinderkamer van je pasgeboren baby helemaal eigen te maken. Je kan de stickers combineren met heel veel verschillende figuurtjes en design´s. Denk aan vogeltjes, een circus, vliegtuigjes, wolken, of gewoon alleen de naam. Tegenwoordig is het dieren thema erg populair. Vooral olifanten, uiltjes, aapjes, krokodillen en andere vogels worden vaak besteld. De opties zijn eindeloos.

Populaire namen voor de naamsticker

Ouders die en kind verwachten struinen het hele jaar door het internet af op zoek naar de mooiste en creatiefste kindernamen. Toch blijkt ieder jaar weer dat christelijke namen uitermate populair zijn. Ook in Nederland. Die namen zijn tijdloos en hebben een diepere betekenis. Voor ouders to be volgt hier een lijst met de vijf populairste bijbelse jongensnamen: 

Jongensnamen

  1. Daniël – Een profeet onder het bewind van koning Nebukadnezar die dapper weigerde te stoppen met bidden tot God, ondanks dat hij in het hol van de leeuw werd geworpen (en dat overleefde). Daniël betekent: God is mijn rechter.

  2. Noa(h) – Held van het Bijbelse vloedverhaal en bouwer van de ark. Door Noah beloofde God dat hij nooit meer al het leven op aarde met een vloed zou vernietigen. Noah betekent: rust of rust.

  3. Luuk – Auteur van het evangelie van Lucas en de handelingen van de apostelen. Luuk betekent: lichtgevend of wit.

  4. David – Een jonge herder die Goliath overwon, was de gezalfde koning van Israël en schreef veel van de psalmen. De voorouder van Jezus. David betekent: geliefde.

  5. Michael – Een aartsengel en leider van de hemelse gastheren die de duivel verslaat in het boek Openbaring. Michael betekent: Wie is zoals God?

Meisjesnamen

Voor de meisjes zijn ook de christelijke namen nog steeds heel erg populair. Hier dan ook de vijf populairste bijbelse meisjesnamen:

  1. Sara – De vrouw van Abraham, grootmoeder van Isaak, en overgrootmoeder van Jacob. Zoals door God beloofd, werd Sara “de moeder van de naties” (Genesis 17:16). Sara betekent: prinses.

  2. Anna – Een profeet die Maria, Jozef en het kindje Jezus in de tempel in Jeruzalem tegenkomt en het kindje Jezus erkent als de beloofde toekomst van de Verlosser. Anna betekent: genadig.

  3. Naomi – Weduwe wiens kinderen waren overleden. Haar schoondochter Ruth bleef bij haar, en door Ruths tweede huwelijk werd Naomi de grootmoeder van Obed, een voorouder van Jezus. Naomi betekent: plezier.

  4. Rachel – Eén van de vrouwen van Jacob en de moeder van Jozef, de favoriete zoon van Jacob. Rachel betekent: Schaap.

  5. Maria – Jezus zijn moeder en getuige van de kruisiging. Maria staat bekend als de “Tweede Eva” en brengt de verlossing van de zonde in de wereld in de persoon van Jezus. Maria betekent: Rebel.
een naamsticker maken en online bestellen

Naamsticker met cartoon´s

Je kan de naamsticker van je kind ook combineren met één van de leuke cartoon karakters die ze zo leuk vinden. Frozen met prinses Elsa en sneeuwpop Olaf zijn sinds dat de tekenfilm uitkwam niet aan te slepen. Ook zijn de klassiekers van Disney nog steeds in trek. Denk aan Donald Duck, Minnie Mouse, en bijvoorbeelde Belle en het Beest.