Mooi fotobehang op je muur

Tips voor het interieur: fotobehang

Wil je een uniek element toevoegen aan je interieur, dan is fotobehang helemaal de trend. Bouw je bijvoorbeeld een nieuwe ruimte aan het huis of wil de muren een nieuwe look geven? Dan is speciaal behang het antwoord. Er zijn tal van mogelijkheden om je huis een frisse of moderne stijl te geven. Fotobehang kennen we natuurlijk al langer, maar de kwaliteit van dit type behang is door de jaren heen een stuk beter geworden. Waarom moet ook jij in 2020 kiezen voor fotobehang? 

Fotobehang geeft een unieke uitstraling 

Het behangen van de muur heeft niet altijd meer de voorkeur. Zeker het ouderwetse behang van vroeger wil namelijk nog wel eens loslaten. Des te meer reden om willekeurige ruimtes in je woning een nieuwe look te geven, met de moderne oplossingen van fotobehang. Print je een eigen foto en laat je deze drukken op behang, dan kan je een gehele ruimte personaliseren met een fraai resultaat. Dankzij de kwaliteit van hedendaags fotobehang blijft dit langer dan voorheen van hoge waarde. De unieke uitstraling zorgt voor karakter in elke ruimte van je woning. 

Mooi fotobehang op je muur

Normale wanden zijn saai

Het is misschien een overdreven uitspraak, maar veel mensen zijn wel uitgekeken op de strakke, ietwat saaie witte wanden. Wil je écht iets anders doen, dan kies je voor fotobehang. Het is de perfecte opfrisser voor in de woonkamer, de slaapkamer van je kinderen of een ruimte waar je sport. En een extra voordeel: er zijn talloze mogelijkheden in fotobehang. Tegenwoordig is vrijwel alles mogelijk in de keuze voor behang. Foto’s van de kust van Italië, de binnenstad van New York of simpelweg een foto die je zelf hebt gemaakt van de natuur in de buurt. Jij bepaalt de stijl en uitstraling van de ruimte met fotobehang op maat

Bij fotobehangen kiest men doorgaans voor vliesbehang. Dit is een nieuwe kwaliteit behang dat een behoorlijke klap duurzamer is. Zijn er toch kleine oneffenheden te vinden? Dan worden deze eenvoudig rechtgezet. Dit komt door de combinatie met glasvezelbehang, waardoor ook scheurtjes kunnen worden hersteld. Wil je na een aantal jaren tóch nieuw fotobehang, dan is dit type behang eenvoudig te strippen of over te plakken. Je kunt alle kanten op met verrassend modern behang voor iedere ruimte van het huis. 

Voordelen van fotobehang 

De moderne varianten van dit type behang zijn van duurzaam hoge kwaliteit. Er zijn niet, zoals voorheen nog wel eens het geval wilde zijn, grote kleurverschillen zichtbaar in de loop der jaren. Tegelijk is het fotobehang eenvoudig zelf te plakken, terwijl je gegarandeerd het beste resultaat uit je werkzaamheden bereikt. Ook is het mogelijk om bepaalde hoeken van een ruimte of grote oppervlakten te accentueren. Wil je bijvoorbeeld een grote muur voorzien van een fraaie kleur of een uniek detail, dan is fotobehang de ideale optie. Jij bepaalt met jouw creatieve geest hoe de volgende wand eruit komt te zien. Wil je zowel binnen als buiten genieten van vrolijke kleuren? Kies dan voor het nieuwe behang van de toekomst: fotobehang.