Verhuizen naar het buitenland

Wanneer je naar het buitenland gaat verhuizen komt er veel kijken bij de voorbereidingen van de verhuizing. Erkende Verhuizers is een internationaal verhuisbedrijf dat hun diensten en specialiteiten ook aanbiedt bij verhuizing zowel binnen de EU als daarbuiten. Erkende Verhuizers kan je helpen om je inboedel voor de international verhuizing op de juiste manier te verpakken en kan je adviseren over het beste vervoer en de bijkomende douaneregels van het desbetreffende land. Doordat Erkende Verhuizers kennis en ervaring bezit als het gaat om het verhuizen naar welk land dan ook, worden je verhuisspullen zonder onaangename verassingen verhuisd. Daarnaast kan het zo zijn dat er bespaard kan worden doordat zendingen efficiënt gecombineerd kunnen worden. Je verhuizing naar het buitenland kan volledig ondersteund worden met deskundig advies, eventuele tijdelijke opslag en overige aanvullende diensten. Zo kun je met Erkende Verhuizers zorgeloos met je hele inboedel naar het buitenland vertrekken.

Verhuizen naar het buitenland met een Erkende Verhuizer

Wie zijn er Erkende Verhuizers?

Erkende Verhuizers is een organisatie waar kwalitatieve verhuisbedrijven bij aangesloten zijn. Deze organisatie ontwikkelt en bewaakt de kwaliteit van deze verhuisbedrijven door:

 • Online beoordelingen van klanten die op een onafhankelijke manier door Klantenvertellen worden uitgevoerd.
 • Het keurmerk van Erkende Verhuizers. Deze wordt ook vaak onafhankelijk getoetst in de bedrijven.
 • Duidelijke algemene voorwaarden die samen met de consumentenbond zijn vastgesteld.
 • Geboden vakopleiding via de opleider Verhuiscollege.

Offertes aanvragen

Op de website van Erkende Verhuizers kun je gratis, snel en vrijblijvend een offerte aanvragen voor je internationale verhuizing. Wanneer je naar het buitenland verhuist, komt er veel bij kijken en breekt er wellicht een drukke periode aan waarbij veel geregeld moet worden. De Erkende Verhuizer biedt daarom vakkundige en vriendelijke verhuisbedrijven die je zorgen uit handen kunnen nemen en daarbij je van deskundig advies kunnen voorzien. Met het keurmerk van Erkende Verhuizers ben je ook altijd verzekerd van een optimale garantie en staat niets een soepele verhuizing in de weg. Op de website kun je eenvoudig je huidige postcode invullen om internationale verhuisbedrijven in jouw buurt te vinden. Je kan dan één of meerdere bedrijven selecteren, je gegevens invullen en de offerte opvragen.

Checklist voor een internationale verhuizing

Je kunt je internationale verhuizing voorbereiden met de handige geboden checklist op erkendeverhuizers.nl. Met deze checklist kun je je gemakkelijk door het hele verhuizingsproces laten helpen. De checklist heeft inhoudelijk verschillende punten die betrekking hebben op algemene kernzaken, aandachtspunten voor vier tot twee weken voor de verhuizing, twee weken voor de verhuizing, één week voor de verhuizing, één dag voor de verhuizing, de verhuisdag zelf, voor na de aankomst in je nieuwe woning en de periode na de verhuizing. Zo herinnert de checklist je er bijvoorbeeld aan om op tijd je gas en elektra af en aan te sluiten, het afvoer van het grofvuil te regelen, de meterstanden op de verhuisdag op te nemen, bij aankomst een kamer zo snel mogelijk bewoonbaar maken, de uitgepakte spullen op schade te controleren en nog veel meer.
<h2>Dienstverlening van Erkende Verhuizers</h2>

Erkende Verhuizers voor verhuizingen naar het buitenland


De internationale verhuisbedrijven die zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers zijn verhuisspecialisten die een veelzijdige dienstverlening bieden. Zo worden de volgende diensten aangeboden:

 • Internationale verhuizingen binnen de EU, wereldwijd en overzee
 • Eventuele tijdelijke opslag van de inboedel, of alleen enkele objecten uit je inboedel. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wacht op de afronding van de verbouwing of wanneer je je nieuwe woning nog niet in bezit hebt. Tijdelijke opslag wordt zowel voor korte en lange termijnen aangeboden.
 • Het leegruimen en opleveren van de oude woning.
 • Internationale bedrijfsverhuizingen.
 • Alleen grote objecten verhuizen.
 • Piano’s internationaal verhuizen
 • Seniorenverhuizingen.
 • Demontage en montage van meubels.
 • In en uitpakwerk.
 • Kleine klusjes als lampen en schilderijen ophangen.
 • Kwalitatief hoog verhuismateriaal als verhuisdozen en toebehoren.

De kwaliteit van Erkende Verhuizers

Erkende Verhuizers zijn verhuisbedrijven die aan kwaliteitseisen voldoen met betrekking tot veiligheid, milieu en kwaliteit. Deze factoren worden met regelmaat door een onafhankelijke partij getoetst. Ook klanten van Erkende verhuizers kunnen via een onafhankelijk beoordeling-systeem hun meningen en ervaringen delen. Daarnaast worden er duidelijke en heldere algemene voorwaarden geboden die samen met de consumentenbond zijn vastgesteld. Ook verhuist u met een bedrijf van Erkende Verhuizers CO2 neutraal en de CO2 uitstoot van uw internationale verhuizing gecompenseerd wordt met het zogeheten Cookstoveproject in Rwanda. Hierbij worden efficiëntere kookpotten ontwikkelt met lokale producten en aan de lokale bevolking  geboden waardoor aanzienlijk minder brandhout en houtskool verbruikt wordt en daarmee de CO2 uitstoot aanzienlijk daalt. Daarnaast wordt er werkgelegenheid gecreëerd met deze kookpotten en bespaart het de lokale bevolking een hoop tijd. Ten slotte, in de onwaarschijnlijke situatie dat er toch iets mis gaat tijdens je internationale verhuizing en waar je onderling niet uit komt, is er ook een geschillencommissie beschikbaar. Deze bestaat uit onafhankelijke juristen die de zaak beoordelen en een bindende uitspraak doen voor alle partijen.