Harmonicadoeken voor sfeervolle zonwering buiten

Wil je buiten genieten van het mooie weer, maar het liefst niet in de volle zon zitten? Dan is een terras met overkapping én harmonicadoek de oplossing. Harmonicadoeken bieden een stijlvolle bescherming tegen de zon, terwijl de uitstraling een extra impuls aan je terras geeft. Je hoeft geen gebruik te maken van een logge of dure parasol, en doorlopend van plek veranderen is ook niet meer nodig. Het harmonicadoek biedt een prettige bescherming tegen de zon en het geldt als een betaalbaar alternatief voor de parasol. Comfortabel buiten zitten begint met de veelzijdige harmonicadoeken.

Op maat gemaakte harmonicadoeken

Een harmonicadoek is volledig op maat te maken, en daarmee uitermate geschikt voor iedere constructie die je op je terras hebt gecreëerd. Ook beschikt het product over een katrolsysteem, waardoor je het scherm doorlopend open en dicht kan schuiven. Derhalve geniet je afwisselend van zon en schaduw op ieder willekeurig moment van de dag. Het harmonicadoek zien we terug bij een pergola, welke je misschien zelf hebt gebouwd. Het doek plaats je gemakkelijk tussen de twee uiteinden van de pergola. De staaldraden zorgen ervoor dat het doek effectief en snel open en dicht te schuiven is, wanneer jij dat wilt. Optimaal comfort in je achtertuin.

harmonicadoek voor sfeer in je tuin

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Harmonicadoeken zijn niet alleen functioneel, ze zorgen ook voor een stijlvolle uitstraling in je tuin. Kies uit verschillende smaakvolle en zomerse kleuren, zonder dat je daarbij inboet op de bescherming tegen de zon. Kies uit lichtgroene tinten, grijs, bordeaux rood en meer. Hiermee geef je een directe impuls aan je terras en de buitenomgeving van je woning.

Naast meerdere kleuren kies je bij het harmonicadoek ook voor een bepaalde stof. Zo zijn de meeste varianten van de harmonicadoeken vocht doorlatend, maar er zijn ook vocht afstotende stoffen verkrijgbaar, waardoor je ook tijdens een regenbui droog zit onder het harmonicadoek. Het voordeel van de vocht doorlatende stof is evenwel dat dit eenvoudig vocht afvoert, waardoor je jezelf geen zorgen hoeft te maken over vochtige plekken en eventueel schimmelvorming. Het doek is gemaakt van sterk polyethyleen en dat garandeert een lange levensduur.